rolunk webizmus - webdesign & hostingszolgaltatasok webizmus - webdesign & hostingreferenciak webizmus - webdesign & hostingkapcsolat webizmus - webdesign & hosting

romana

Weboldal készítés

Ha Ön egy professzionális weboldalt szeretne készíttetni, a legjobb helyen jár. Magasan képzett munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a weboldal készítés területein. Professzionális, egyedi, és hatékony weboldalt készítünk Önnek, mellyel Ön is részese lehet az online világnak.

Domain regisztráció

Legyen ezentúl az interneten is olyan, ami sajátja, s legyen elérhető... - regisztrálja cége, szolgáltatása vagy családja domain nevét. A domain név vagy internet cím egy egyedi azonosító az interneten (pl.: cégnév.hu). Az Ön saját domain neve lehetőséget biztosít a saját honlapjának elérésére a világ bármely országából, továbbá a domain névből képezhet saját email címet is.

Tárhely bérlés

Ha már regisztráltuk a domain nevet, akkor a honlap elhelyezéséhez szükséges még egy tárhely is. Webtárhely (webhosting) szolgáltatásunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenkinek kedvező legyen. Akiknek komoly technikára van szükségük, és azoknak is, akik mindössze a weboldalukat szeretnék feltölteni. Hosting szolgáltatásunknál külön figyelmet szenteltünk a gyorsaságra és biztonságra.

Honlap optimalizálás

A honlap optimalizálás (keresőoptimalizálás) célja, hogy honlapjának nagyobb látogatottsága legyen. Vagyis a honlap profilját meghatározó kulcsszavakra, kifejezésekre, szó összetételekre ha rákeresnek az érdeklődők (pl.: Google), a találatok között megtalálható legyen az Ön honlapja is (minimum az első 10-ben).

Weboldal karbantartás

Cégünk vállalja már működő vagy általunk készítet honlapok folyamatos karbantartását az oldal naprakészen tartását és működésének felügyeletét.

Cégarculat tervezés

Az igazán hatásos weboldal és az online megjelenés egésze harmonizál a meglévő cégarculat (színek, logo, grafikai megoldások, prospektusok, névjegyek) lényeges elemeivel. Ez erősíti az egységes céges kommunikáció hatását és hatékonyságát.

Szórólap, névjegykártya ... készítés

Az arculattervezés részeként szórólap, külső felirat, plakát, brosúra, meghívó és levélpapír grafikákat is készítünk. Mindezek azon kívül, hogy információ- és reklámhordozók, fontos részei egy cég arculatának. Ha egy igényes, elegáns plakáttal, vagy szórólappal találkozunk, és velük harmonizál a hirdetett weboldal is, akkor egy színvonalas, elegáns, igényes vállalkozás képe tárul elénk.

Tanácsadás

Az emberek nagy része általában nincs tisztában az internet illetve az interneten való megjelenés fontosságával és mivoltával. Ilyen esetekben Ügyfeleinknek segítünk eldönteni, hogy milyen honlapra vagy megjelenésre lenne szükségük illetve felvilágosítjuk, hogy miként is tud a leg egyszerűbben és a leghatásosabban megjelenni az interneten.

Rendszergazdai feladatok

Cégünk vállalja teljes körű rendszerek tervezését és kiépítését továbbá már meglévő rendszerek felügyeletét karbantartását és átépítését. Feladataink között az operációs rendszerek telepítésétől kezdve a vírusirtáson át a legösszetettebb hálózati rendszerek összehangolásáig, vagy akár szerverek kitelepítéséig minden megtalálható, ami alatt ma számítógépes hálózatokat és rendszereket értünk. Mindezek mellett rendszerek távoli felügyeletét és karbantartását is vállaljuk.