desprenoi webizmus - webdesign & hostingservicii webizmus - webdesign & hostingreferinte webizmus - webdesign & hostingcontact webizmus - webdesign & hosting

magyar

Stiri

Office Androidra is

Webizmus: Office Androidra isAz alkalmazás a Windows Phone-on és iPhone-on elérhető verziókhoz hasonlóan lehetővé teszi az Office 365 előfizetőknek, hogy megtekintsék vagy szerkesszék már létező Word, Excel és PowerPoint dokumentumaikat okostelefonjukon, illetveúj Word dokumentumokat vagy Excel táblázatokat hozzanak létre.

Az anyagok kiválóan mutatnak az Android 4.0 vagy frissebb verzióját futtató telefonok képernyőjén, mivel az app támogatja a táblázatokat, animációkat, SmartArt grafikákat és alakzatokat, a tartalom és a formátum pedig megjegyzések hozzáfűzésekor vagy szerkesztésekor is változatlan marad.

Az Office 365 teljes asztali alkalmazására előfizető felhasználók az “Office Mobile for Office 365 Subscribers” appot a Google Play Áruházból tölthetik le. Az alkalmazás mától az Egyesült Államokban, néhány hét múlva pedig 117 ország 33 különböző nyelvén – többek között magyarul – lesz elérhető.

sursa: ithirek.com
Stiri
Atacurile phishing vizeaza conturile Google, avertizeaza Bitdefender
Hackerii fura parole ale conturilor Google folosindu-se de un nou atac phishing, care este greu de i...
Facebook introduce reclamele video cu autoplay in feed-uri
Schimbarile pe care le face de ceva vreme Facebook lasa din ce in ce mai mult in urma continutul ori...
Nu este SF: Inteligenta Artificiala ar putea lua decizii in locul judecatorilor
Dezvoltarea intelegentei artificiale ar putea avea un impact deosebit asupra vietii umane si s-ar pu...